OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Fri Aug 17, 2018 7:11 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 29, 2018 7:44 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 25, 2018 6:15 pm
Posts: 3
Hi Jussi,

I had the same problem. I have tried to test the SSVEP scenario, and I use window 10 and Enobio 32 5G. The version of the OpenVIBE designer is 2.1.0. Everything except the stimulator seems to work. The acquisition client is connected to the Enobio. I have followed your instruction accordingly, and the location of openvibe is PC/Win_OS(C:)/Program Files/openvibe-2.1.0/ However, the window does not show up automatically. Is there anything I can do to fix that?

Best,
Haodong


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 31, 2018 7:34 am 
Offline

Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Posts: 733
Location: INRIA Rennes, FRANCE
Hello Haodong, it seems you wanted to write a reply but it seems you posted a separate message. To give a bit of context, could you copy paste the original thread link and I'll take a look?

Cheers,
Jussi


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Aug 13, 2018 8:49 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 25, 2018 6:15 pm
Posts: 3
Hi Jussi,

Here is the original message:

"Hi,
I want to test my olimex EEG-SMT using openvibe SSVEP scenario.
step 0(ssvep-bci-0-acq-test) and step 1(ssvep-bci-1-ssvep-configuration) is successfully accomplished.
but, when I run ssvep-bci-2-training-acquisition, the Training Target window doesnt show automatically.
it there something wrong with my setting or OS(win 7 x86)?
how to fix this problem?

thankyou,
nug

Hello nug, thank you for the report. It seems there's a bug due to spaces in the install location "Program Files (x86)". :(

One way to fix it is to install openvibe to another location with no spaces in the path.

[ If you want to keep it in the default location, you need to do the following:

1) Copy ssvep scenario files to a writeable location (should do this anyway)
2) Change "Run Command" box parameters in the scenario to

"${External_Application_Launcher}" openvibe-ssvep-demo --run-bg trainer

3) Edit "C:\Program Files (x86)\openvibe\bin\openvibe-external-application-launcher.cmd", change the last line to

%OV_RUN_IN_BG% "%OV_PATH_BIN%\%OV_RUN_APP%" %1 %2 %3 %4 %5

]


Best,
Jussi
"

Here is the message I sent:


I had the same problem. I have tried to test the SSVEP scenario, and I use window 10 and Enobio 32 5G. The version of the OpenVIBE designer is 2.1.0. Everything except the stimulator seems to work. The acquisition client is connected to the Enobio. I have followed your instruction accordingly, and the location of openvibe is PC/Win_OS(C:)/Program Files/openvibe-2.1.0/ However, the window does not show up automatically. Is there anything I can do to fix that?

Best,
Haodong


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Aug 13, 2018 9:14 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 25, 2018 6:15 pm
Posts: 3
Here is a screenshot of it.


Attachments:
File comment: screenshot: Openvibe designer (we tried to connect it with a noise producer and enable the original acquisition client), command window, and start-stimulator.lua(I tried to change one line to debug but it didn't work.)
Screenshot (8).png
Screenshot (8).png [ 238.15 KiB | Viewed 29 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.