OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Mon May 21, 2018 12:52 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed May 16, 2018 6:36 am 
Offline

Joined: Wed Aug 09, 2017 2:51 am
Posts: 7
Hi everyone,

I am exploring the motor-imagery scenario using ANT EEGO device. Currently, it is working okay, the online accuracy for most subjects is bigger than chance level.
But I am encountering a problem when doing the data analysis with EEGLAB. To be specific, the EEG data can be read from OpenViBE in edf format. However, when the data is imported into EEGLAB using the file-IO interface, the event information is missing. If I use the BIOSIG interface to import the data, it returns an error.
I will appreciate any light into this.

Thanks,
Chandler

Attachment:
1526452457.PNG
1526452457.PNG [ 21.29 KiB | Viewed 42 times ]


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat May 19, 2018 2:28 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Posts: 691
Location: INRIA Rennes, FRANCE
Hi, there could be a bug, will investigate. I've personally used gdf to transmit data to eeglab, perhaps you could try that?

Best,
Jussi


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.