OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Sun May 26, 2019 10:58 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon May 13, 2019 10:08 am 
Offline

Joined: Tue Aug 28, 2018 12:31 pm
Posts: 17
Hi Everyone,

I am trying to connect to the driver "Brain product amplifiers [through brain vision recorder]", and I've encountered a few issues:
1. When connecting to port 51244 which is the port of the recorder and I've checked that is active, I receives an header error
"First message received is not an header!"
2.When connecting to port 51254 which is also active (this is an RDA server), the connection is a success, yet when I press play to start record there is a crush of a sort, the acquisition server window is being shut and in the cmd window The 2 last lines are:
Now acquiring
Press any key to continue.

Please help,
Best,
Yael


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu May 16, 2019 8:30 am 
Offline

Joined: Wed Oct 31, 2018 9:14 am
Posts: 79
Hi,
I asked people using the brainproduct, they do not use the recorder provided with the headset but directly the OpenViBE acquisition server.
Thibaut


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.