OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Thu Jun 20, 2019 1:27 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Emotiv EPOC
PostPosted: Tue Mar 19, 2019 12:59 pm 
Offline

Joined: Wed Nov 14, 2018 6:10 pm
Posts: 27
I am using the 32-bit Open Vibe 2.2.0 on my 64 bit Windows Machine, and the emotiv SDK community edition 3.3.3 to connect to Emotiv. While the connection is successful, the acquisition server stops responding after I press play. The error is the following:
Attachment:
Screenshot (220).png
Screenshot (220).png [ 75.94 KiB | Viewed 248 times ]


Now, having read through posts I found people have been unsucessful in the past to get it to work. but, does any one know how to resolve this particular problem.Also, has anybody been sucessful, I have the license version of Emotiv EPOC+ also, with Emotiv tools 3.5.1, don't know if I should give that a shot.
Any suggestions?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Emotiv EPOC
PostPosted: Mon Apr 15, 2019 1:15 pm 
Offline

Joined: Wed Apr 03, 2019 12:32 pm
Posts: 6
Hi,

please take a look in the following link: https://github.com/CymatiCorp/CyKit

If you have any trouble in running it, please let me know! I will be happy to help you! (otherwise you may feel like joining the Discord group - also located in the link).

Best regards,

Bruno.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.