OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Sun Jan 20, 2019 2:59 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 19, 2018 4:28 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 18, 2018 4:16 pm
Posts: 5
Hi everyone,

I have some difficulties to connect the Gtech Nautilus device to the acquisition server.

The gNEEDacess is well installed and works normally, but I can't connect the device.

The following error message is display :
[ERROR] No Gtech device found
[ERROR] connection failed

I tested with the generic oscillator and it works.

Is there some configuration steps required before using the device ?
I found the following documentation (http://openvibe.inria.fr/openvibe/wp-co ... enViBE.pdf) Is this still up to date?


Thank you for your time.

Thibault.

(Moderator: moved post to its own topic)


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 07, 2019 9:14 am 
Offline

Joined: Wed Oct 31, 2018 9:14 am
Posts: 20
Hi,
I had several problems with the Nautilus. Turn on your headset before launching the acquisition server. I also click on "driver properties" before doing "connect".
Thibaut


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 07, 2019 3:24 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 18, 2018 4:16 pm
Posts: 5
Hi Thibaut,

It works,

Thanks.

Thibault.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.