OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Mon Jun 25, 2018 3:14 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Feb 19, 2018 4:05 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 24, 2017 1:06 pm
Posts: 2
Hi everyone, I'm doing research about BCI , until now, I used the OpenVibe Software v1.2.2 but the yesterday I downloaded the new version 2.0.1, my surprise have been when I try my escenarios that I did with openvibe v1.2.2 with the new version 2.0.1, the results are distincts but a lot distincts.
I don't knoew why.
I attach the two escenarios (v1.2.2 and v2.0.1 and the results), the data are the same in the two versions.

Escenario v2.0.1:
Image

Escenario v1.2.2:
Image

Results:
Image

What could be the problem?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Feb 20, 2018 8:23 am 
Offline

Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Posts: 709
Location: INRIA Rennes, FRANCE
Hi, could it be the same reason as is discussion in this thread?

viewtopic.php?f=17&t=9845

Can you try the suggestion there and let us know if it changes the situation?

Also my standard addition to any post concerning cross-validation result interpretation,

http://openvibe.inria.fr/tutorial-how-t ... te-better/

Cheers,
Jussi


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Feb 20, 2018 8:55 am 
Offline

Joined: Fri Nov 24, 2017 1:06 pm
Posts: 2
Hi, thanks for you response.
But I saw that exist difference in temporal filter between v1.2.2 and v2.0.1, I dont know why, but I think that this factor affect the accuracy.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Feb 20, 2018 9:03 am 
Offline

Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Posts: 709
Location: INRIA Rennes, FRANCE
If thats the case, you can use the "Temporal Filter (INSERM contrib)" which is the old temporal filter. In any case please let us know if the problem is fixed by these changes or not.

If there's anything wrong with the classifier trainer or the temporal filter in 2.0.1, we of course need to fix them. But first we need to pinpoint the problem.

After you have tried these suggestions and if they don't work, perhaps you could send us an example data file and the associated scenarios?

Also note that you *really* need to update the boxes that say 'update' or they might be working wrong.


Best,
Jussi


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.