OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Sat Dec 16, 2017 8:39 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Aug 19, 2016 7:58 pm 
Offline

Joined: Wed May 18, 2016 8:43 pm
Posts: 16
I've tried to accomplish what was suggested in viewtopic.php?f=3&t=329&p=1518&hilit=random+flash#p1518

However, I couldn't see any changes in the flash sequence even though that I rebuilt the project.

Do you have an idea why is this happening?

Thank you, any help is deeply appreciated.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Sep 23, 2016 1:14 pm 
Offline

Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Posts: 601
Location: INRIA Rennes, FRANCE
Hi, make sure that whatever you're running, is using the changed resources. For example, if you compile your stuff yourself, all the stuff is in dist/. However, if you run Designer from Program Files/, it will take all the old resources from under Program Files, not your newly built ones. In the case you build yourself, launch designer that has been built from dist/. Check that 'make install' or building the install target has resulted in the modified, rebuilt stuff actually being there somewhere under dist/ as should be (instead of the old files).


Cheers,
Jussi


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Sep 24, 2016 7:45 pm 
Offline

Joined: Wed May 18, 2016 8:43 pm
Posts: 16
Thank you for the reply.

This is the way how I open it. Unfortunately, I didn't notice any changes.

Any suggestions?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.