Output is the same even though changes have been made

Post Reply
User
Posts: 16
Joined: Wed May 18, 2016 8:43 pm

Output is the same even though changes have been made

Post by User »

I've tried to accomplish what was suggested in viewtopic.php?f=3&t=329&p=1518&hilit=random+flash#p1518

However, I couldn't see any changes in the flash sequence even though that I rebuilt the project.

Do you have an idea why is this happening?

Thank you, any help is deeply appreciated.

jtlindgren
Posts: 778
Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Location: INRIA Rennes, FRANCE

Re: Output is the same even though changes have been made

Post by jtlindgren »

Hi, make sure that whatever you're running, is using the changed resources. For example, if you compile your stuff yourself, all the stuff is in dist/. However, if you run Designer from Program Files/, it will take all the old resources from under Program Files, not your newly built ones. In the case you build yourself, launch designer that has been built from dist/. Check that 'make install' or building the install target has resulted in the modified, rebuilt stuff actually being there somewhere under dist/ as should be (instead of the old files).


Cheers,
Jussi

User
Posts: 16
Joined: Wed May 18, 2016 8:43 pm

Re: Output is the same even though changes have been made

Post by User »

Thank you for the reply.

This is the way how I open it. Unfortunately, I didn't notice any changes.

Any suggestions?

Post Reply