Openvibe In a Edison

Post Reply
LUISMAN
Posts: 12
Joined: Tue Nov 04, 2014 9:48 am

Openvibe In a Edison

Post by LUISMAN »

Hi, i´m trying to install openvibe in a edison with her SSOO (yocto-Linux), but my linux is very low, can someone help me?, w´m going to writte there my progress.

THANKS EVERYONE

LUISMAN
Posts: 12
Joined: Tue Nov 04, 2014 9:48 am

Re: Openvibe In a Edison

Post by LUISMAN »

im trying to install and i cant

I´m in the scripts and try to .linux-build linux-install_dependences o ./linux_build and all the time...


root@Isbitech:~/open/open/scripts# linux-build
-sh: linux-build: not found
root@Isbitech:~/open/open/scripts# linux-install_dependencies
-sh: linux-install_dependencies: not found
root@Isbitech:~/open/open/scripts# ./linux-install_dependencies
-sh: ./linux-install_dependencies: not found
root@Isbitech:~/open/open/scripts# ./linux-build
-sh: ./linux-build: not found


jtlindgren
Posts: 778
Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Location: INRIA Rennes, FRANCE

Re: Openvibe In a Edison

Post by jtlindgren »

I wonder if the scripts have correct permissions, i.e. +x flag. Do you have bash? What happens if you do e.g.

# bash ./linux-install-dependencies

?


Happy hacking,
Jussi

LUISMAN
Posts: 12
Joined: Tue Nov 04, 2014 9:48 am

Re: Openvibe In a Edison

Post by LUISMAN »

I´ve got a problem again, when i try to install cmake give me this problem:

Trying to install package [cmake]...
Downloading [http://www.cmake.org/files/v2.8/cmake-2.8.7.tar.gz] as [cmake-2.8.7.tar.gz]...
Downloading [http://www.cmake.org/files/v2.8/cmake-2.8.7.tar.gz] succeeded... (cached)
Uncompressing [/home/root/open/open/scripts/../dependencies/arch/cmake-2.8.7.tar.gz]...
error: Uncompressing [/home/root/open/open/scripts/../dependencies/arch/cmake-2.8.7.tar.gz] failed !
Log file can be found at [/home/root/open/open/scripts/../dependencies/log/cmake.log] and ends with :

tar: can't open 'z': No such file or directory



I install manual the cmake and the software dont detect it, anyone have the same problem?

LUISMAN
Posts: 12
Joined: Tue Nov 04, 2014 9:48 am

Re: Openvibe In a Edison

Post by LUISMAN »

Hello, im creating a yocto image for the openvibe for edison (if someone like it im glad to share with us) but i need to know if you makes use of the autotools for the openvibe. Thanks a lot

Post Reply