OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Wed Sep 18, 2019 11:26 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Nov 13, 2009 4:09 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 13, 2009 2:51 pm
Posts: 3
Hi,

I have some troubles running openvibe under windows XP.
The project compilated without problem, but when I try to run the exes, I have error messages on dlls that are prensent in the dependences dir :
- acquisition server : "libglqde-2.0-à.dll"
- designer dynamic : "libexpat.dll"

I tryed to reslove this by copying all the dll in the dependences directory in the bin folder (I now it's ugly, but worth the try), but then the ogre window does not list any renderer, even if I copy the Plugins.cfg from ogre directory which is needed to set correctly the renderers.

Did I miss something during the installation process ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 11:19 am 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Sep 01, 2006 3:39 pm
Posts: 645
Hello michel.vidailhet and welcome on this board.

Better than running the .exe files directly, you should use the .cmd scripts that come on the topmost dist folder. They will take care of updating your PATH environment in order to find the dependencies.

Hope this helps,
Yann


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:20 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 13, 2009 2:51 pm
Posts: 3
Thanks a lot,

seems to get the dependences now.
But I have another error running the .cmd :
entry point libiconv_set_relocation_prefix is not found in the link library iconv.dll
This dll is in dependences/gtk/bin
Is there a way to fix this ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 1:36 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Sep 01, 2006 3:39 pm
Posts: 645
michel.vidailhet,

do you have another version of GTK installed that could interfer with the version bundled with OpenViBE ?
also, can you give me more information about your configuration (hardware, CPU, OS version)

Best regards,
Yann


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Nov 16, 2009 4:12 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 13, 2009 2:51 pm
Posts: 3
I manually copied the gtk folder in the bin folder and it worked! I previously installed gtk and glade on my computer but uninstalled it after. Maybe the problems comes from this...

Thank you for your help


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maël Soucaze.