OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Fri Dec 15, 2017 9:27 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu May 19, 2011 12:41 pm 
Offline

Joined: Thu Mar 17, 2011 4:47 pm
Posts: 20
Hello,

when trying to start demo-tie-fighter.cmd got runtime error, w/o any further details. My question is if there are any constraints what OS to use, etc. (currently was tried on win xp sp3, and vista. openvibe was downloaded today from the site)

Thank you for your time and consideration.

Regards,
Nathali


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu May 19, 2011 1:24 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 02, 2010 8:51 am
Posts: 239
Location: Mensia Technologies Paris FR
Dear Nathali,

currently tie Tie Fighter demo is know to not work in virtual machines. In the case you are not using a virtual machine - there was recently a similar problem handled on the forums and was solved by installing current graphics drivers.

In case this does not help you, I'd like you to provide a copy of the log created by OpenViBE prior to the error.

Cheers,
Jozef

_________________
My Weblog Follow me on Twitter


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.