OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Thu Dec 14, 2017 10:07 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: boost library
PostPosted: Thu Sep 27, 2012 12:28 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 13, 2009 8:39 am
Posts: 160
Location: Ghent University
Hi,

I wanted to start a thread in a box (just to experiment with some things) and of course wanted to use the boost library for this. I had to change the cmake file that finds the thread library a bit so that it chose the right boost dependency that comes with openvibe and not the one that comes with matlab. However when I run openvibe with the box the whole thing crashes. The issue is that the gdb debugger still points to the boost library that comes with matlab (which is probably the reason of the crash) although I linked to another one. I also added the correct library path to the LD_LIBRARY_PATH variable before launching OpenViBE. Anyone that knows what else I have to do so that it does not point to that matlab version of boost? I had a similar issue when the lua stimulator crashed all the time, but this seems to be miraculously solved.

Dieter

(using fedora 14)


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.