OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Fri Aug 17, 2018 7:10 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 09, 2017 1:02 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 10, 2016 8:02 pm
Posts: 2
Hi,

I'm currently experimenting with the p300-online scenarion, I'd successfully train the classifier and got good accuracy using 8 EEG channels in multiple sessions, diving more in the each box, I noticed a weird (if I can call it that way) behavior of the P300 Speller visualization, when using a single trial (default configuration in the Epoch Average box) the results of the online classification is presented in the speller correctly, at the end of the trial a green square is presented above the correct letter, however when I change the epoch count in the same box (Epoch Average, with a value larger than 1: 2-10 ) the same behavior isn't repeated i.e. the results of the classification isn't presented in both the speller (as a green square feedback) and the results bar.

Is it a general bug or a specific configuration for the P300 speller Visualization box?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.