OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Mon Oct 23, 2017 12:57 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 03, 2013 10:05 am 
Offline

Joined: Thu Oct 11, 2012 11:24 am
Posts: 16
I am getting the following error when using the OpenVibe Acquisition Server with the Emotiv Headset.

Code:
[  INF  ] Connecting to device [Emotiv EPOC]...
[ ERROR ] [INIT] Emotiv Driver: Failed to get the environment PATH.
[ ERROR ] Connection failed...
[  INF  ] Disconnecting.


The Emotiv Control Panel and TestBench are working fine. I am using the Emotiv Research Edition SDK_v1.0.0.5-PREMIUM, on a 64-bit Windows 7 machine. I had set the path in the Driver Properties to the Emotiv Research Edition SDK folder (C:\Program Files (x86)\Emotiv Research Edition SDK_v1.0.0.5-PREMIUM) as required.

What is the reason for this and how can it be fixed?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jun 07, 2013 12:13 pm 
Offline

Joined: Tue Apr 19, 2011 7:58 pm
Posts: 120
Hi,

Check if the path to Emotiv if it actually contains the dlls EDK.dll, etc.

Enter the dos name of the path: "Program Files" expands to PROGRA~1 and "Program Files (x86)" expands to PROGRA~2

You should enter the path in: my computer -> properties -> advance -> Environment variables -> system -> "path"

-Anton,
Gipsa-lab


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maƫl Soucaze.