OpenViBE forum

The OpenViBE community
It is currently Wed Nov 13, 2019 12:40 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 23, 2019 10:32 am 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2019 9:11 am
Posts: 6
I'm the first one in my lab who want to try neurofeedback.
In which I've been facing some problem and couldn't solve the problem by myself.

I was trying to replay the'threshold_movement_calibration' and what
happened was
1: mean and variance is always X
2:There's only mean and no variance
3:I tried to use the time base epoching inside of stim base epoching,
I can only get the mean but couldn't get the variance.

PS: In the beginning, it shows me the error of over lopping so I moved
stim base epoching before the time based epoching.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Oct 24, 2019 11:59 am 
Offline

Joined: Wed Oct 31, 2018 9:14 am
Posts: 116
HI, Give me more détail what is this scenario ?
Thibaut


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 28, 2019 9:49 am 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2019 9:11 am
Posts: 6
Dear Thibaut

Thank you for your reply,

Sorry for the late reply,

Here what I made. If use the stim based epoching both mean and variance has no value.(Although might be the lua file befor I recreate the file I update the demo one and it only give the mean value without variance). So I tried time based instead and only gets the mean value.

What can I do to get both mean and variance value.

Regards,
Felix


Attachments:
calibration.xml [57.14 KiB]
Downloaded 6 times
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Oct 28, 2019 10:06 am 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2019 9:11 am
Posts: 6
PS: If i use the demo loop (which is the stim based epoching before the Univariate Statistics) stim based epoching gives me the message:
ERROR ] At time 1.625 sec <Box algorithm::(0x2b08ed95, 0x74b91d79) aka Stimulation based epoching> {Error description} : {Stimulation Based Epoching can not work on overlapping signal}, {Error type} : {ErrorType::Internal (code 2)}, {Error location} : {C:\ovm-m\sdk\plugins\processing\signal-processing\src\box-algorithms\epoching\ovpCBoxAlgorithmStimulationBasedEpoching.cpp::116}
[ ERROR ] {Error description} : {Box algorithm <Stimulation based epoching> processInput function failed}, {Error type} : {ErrorType::Internal (code 2)}, {Error location} : {C:\ovm-m\sdk\kernel\src\kernel\player\ovkCSimulatedBox.cpp::231}
[ ERROR ] {Error description} : {Process failed for box with id (0x2b08ed95, 0x74b91d79)}, {Error type} : {ErrorType::Internal (code 2)}, {Error location} : {C:\ovm-m\sdk\kernel\src\kernel\player\ovkCScheduler.cpp::746}
[ ERROR ] Scheduler loop failed.

In this case, if I use the time based epoching it gives me only mean value.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Nov 04, 2019 8:43 am 
Offline

Joined: Wed Oct 31, 2018 9:14 am
Posts: 116
Your first Time Based epoching Is 25s duration. So you must wait 25s to have output.
Thibaut


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Nov 07, 2019 10:53 am 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2019 9:11 am
Posts: 6
Dear Thibaut

Thank you for your reply. I fixed everything else but this one.

Sorry for the lack of information before, here's my scenario and the problem is that I still can only gets the mean value and can't get the variance value.(like the pic that I uploaded)

Therefore I can't get the threshold value that I need. What should I do to fix this.

Waiting for your reply.
Regards,
Felix


Attachments:
Variance-error.png
Variance-error.png [ 42.35 KiB | Viewed 62 times ]
NFB_calibration.xml [67.13 KiB]
Downloaded 1 time
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Nov 07, 2019 11:03 am 
Offline

Joined: Wed Oct 23, 2019 9:11 am
Posts: 6
PS:
I tried it on the old version of OPENVIBE.

(openvibe 1.2.0 & BIOSEMI MK2)

I put 'stim based epoching' back to the original order(Like in the pic#1), and the result is that

1: Signal seems wrong( which works fine if I use OPENVIBE 2.2)(Like Pic#2)

2: Which let to an incorrect value (Like Pic#3)

What might causing this?

Regards,
Felix


Attachments:
result-error.png
result-error.png [ 63.82 KiB | Viewed 62 times ]
Signal-error.png
Signal-error.png [ 4.55 KiB | Viewed 62 times ]
OV1.2.png
OV1.2.png [ 19.77 KiB | Viewed 62 times ]
Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Nov 08, 2019 10:08 am 
Offline

Joined: Wed Oct 31, 2018 9:14 am
Posts: 116
Hi,
I did a scenario that works (with a lot of commentary). I have make both a common use and the use i think you wan't.
Thibaut


Attachments:
File comment: Example of use of statistics
univariate-statistisc-example.xml [51.07 KiB]
Downloaded 1 time
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Americanized by Maël Soucaze.