problems with vrpn connection

Come here to discuss about OpenViBE in general!
Post Reply
amani
Posts: 2
Joined: Mon Oct 30, 2017 7:42 am

problems with vrpn connection

Post by amani »

Currently, I am using openvibe for motor imagery based brain machine interface. But I got a hard problem when using vrpn. Here is the details:

When I run the code to send the data from OpenVibe to VS2013, an error was accured.
For openvibe:
vrpn: Connection request received from 127.0.0.1: 127.0.0.1 23998
vrpn_Endpoint::connect_tcp_to: getprotobyname() failed.
vrpn_Endpoint::setup_new_connection: Can't write cookie.
vrpn_Connection_IP::handle_connection(): Can't set up new connection!


while for vs:
vrpn_poll_for_accept: getprotobyname() failed.
vrpn_Endpoint: mainloop: Can't poll for accept
vrpn_Connection::pack_message: Can't pack because the connection is broken
vrpn_Connection::pack_message: Can't pack because the connection is broken
vrpn_Connection::pack_message: Can't pack because the connection is broken
vrpn_Connection::pack_message: Can't pack because the connection is broken
vrpn_Connection::pack_message: Can't pack because the connection is broken
vrpn_Connection::pack_message: Can't pack because the connection is broken


I followed the introduction of how to use vrpn on the website and I dont know what is wrong with my project.

I would appreciate it if anyone can help me. Thanks!

amani
Posts: 2
Joined: Mon Oct 30, 2017 7:42 am

Re: problems with vrpn connection

Post by amani »

Problem has been solved! I deleted the protocol file in C disk by mistaken.

jtlindgren
Posts: 778
Joined: Tue Dec 04, 2012 3:53 pm
Location: INRIA Rennes, FRANCE

Re: problems with vrpn connection

Post by jtlindgren »

Its surprising that the thing still launches and doesn't give a good warning message if something is missing.

But good to hear you got it sorted!


Cheers,
Jussi

Post Reply