Search found 780 matches

by jtlindgren
Mon Feb 18, 2013 12:30 pm
Forum: Discussion about OpenViBE
Topic: Trivial Question
Replies: 1
Views: 2167

Re: Trivial Question

There's a matlab tutorial here,

http://openvibe.inria.fr/tutorial-using ... -openvibe/

If the tutorial scenarios work for you, possibly you can start by customizing the first tutorial.


Happy hacking,
Jussi
by jtlindgren
Mon Feb 18, 2013 10:08 am
Forum: Discussion about OpenViBE
Topic: Using Matlab with OpenViBE
Replies: 5
Views: 5308

Re: Using Matlab with OpenViBE

In 0.15.0 prepackaged distributions its in dependencies\ under the openvibe install folder and called set-env.cmd. For source packages the file is created by the dependency installer .exe and is located in scripts\. We're currently working on related parts so expect SVN version to be possibly a litt...
by jtlindgren
Mon Feb 18, 2013 8:13 am
Forum: Driver development
Topic: per target compiler and linker flags
Replies: 6
Views: 6709

Re: per target compiler and linker flags

Good catch! I'll integrate your fix to the SVN. Thank you for the patch.

Problems with ogre.h solved now? If it was unrelated, let us know. People have had some curious difficulties with it in the past.


Cheers,
Jussi
by jtlindgren
Wed Feb 13, 2013 8:10 am
Forum: Driver development
Topic: per target compiler and linker flags
Replies: 6
Views: 6709

Re: per target compiler and linker flags

Hi, does your driver naturally belong under acquisition server, in "openvibe-applications/acquisition-server/trunc/src"? In that case, currently the CMakeLists.txt in the parent folder just recursively finds all source and header files and statically links them to the acquisition server (afaik). You...
by jtlindgren
Tue Feb 12, 2013 2:37 pm
Forum: Acquisition server and drivers
Topic: Using Emotiv Lite SDK with OpenViBE
Replies: 5
Views: 4991

Re: Using Emotiv Lite SDK with OpenViBE

Here is a list of supported hardware.

http://openvibe.inria.fr/supported-hardware/

There's also this list:

viewtopic.php?t=526&p=3251#p3251

Hope this helps.


Cheers,
Jussi
by jtlindgren
Tue Feb 12, 2013 10:35 am
Forum: OpenViBE News
Topic: [STICKY] Forum rules - please read before posting
Replies: 0
Views: 87574

[STICKY] Forum rules - please read before posting

Welcome to the community forum of OpenViBE -- an open source software for Brain-Computer Interfaces (BCI) and other real-time signal processing. Feel free to use the forum to discuss OpenViBE, BCI, EEG and related subjects. Don't hesitate to describe your projects or give feedback to others! Before ...
by jtlindgren
Tue Feb 12, 2013 9:44 am
Forum: Discussion about BCI and related topics
Topic: No experimental setup description for BCI MI dataset
Replies: 2
Views: 3666

Re: No experimental setup description for BCI MI dataset

I took the liberty to add those links to the web page in question. :) Thank you Fabien.


Cheers,
Jussi
by jtlindgren
Tue Feb 12, 2013 8:12 am
Forum: Acquisition server and drivers
Topic: Problem with first run of acquisition server.
Replies: 1
Views: 2189

Re: Problem with first run of acquisition server.

Hi,

have the .dll's in question been installed, that is, can you find them from your disk? Also, it might help if you copy-pasted the error output here. Can you run other openvibe applications such as designer without this issue?


Cheers,
Jussi
by jtlindgren
Fri Feb 08, 2013 7:08 am
Forum: Discussion about OpenViBE
Topic: openvibe-designe doesn’t start, help please!
Replies: 5
Views: 6174

Re: openvibe-designe doesn’t start, help please!

There doesn't seem to be error with that name in the OpenViBE codebase. Googling for it suggests that your PATH or environment variables may be pointing to an incompatible version of python or gtk. For example, there can be some application that provides something as part of its own distribution tha...
by jtlindgren
Thu Feb 07, 2013 2:15 pm
Forum: Discussion about OpenViBE
Topic: openvibe-designe doesn’t start, help please!
Replies: 5
Views: 6174

Re: openvibe-designe doesn’t start, help please!

Hi, unfortunately there doesn't seem to be anything grievously wrong in the log you posted, and we've definitely tested OpenViBE on Windows 7's we have here. :( Has the designer started even once? What you could do is try to delete "C:\Users\gg/openvibe.conf". There is not there by default, afaik. B...
by jtlindgren
Thu Feb 07, 2013 2:01 pm
Forum: Discussion about OpenViBE
Topic: OpenVibe on Olinuxino
Replies: 6
Views: 8882

Re: OpenVibe on Olinuxino

Honestly, I have no idea, but if you can run Fedora or Ubuntu on it, compile Ogre/GTK with it, and get some EEG drivers going too, thats a very promising start. We'd be interested to hear how the rest goes. The only Linuxes we are officially supporting are Fedora and Ubuntu (with some dev going on o...
by jtlindgren
Fri Feb 01, 2013 4:08 pm
Forum: OpenViBE News
Topic: OpenViBE 2013 Survey is up
Replies: 1
Views: 5107

OpenViBE 2013 Survey is up

Hello everyone, we have recently launched a two-year project at Inria to develop OpenViBE further. One of the main goals of the project is to make OpenViBE even more useful to the community. And here is where your voice can come in: please let us know how you would like us to make OpenViBE better. T...
by jtlindgren
Fri Feb 01, 2013 7:45 am
Forum: Help for building the software
Topic: beginner
Replies: 9
Views: 9530

Re: beginner

Hi Melchoir, there might not be a short-cut to learning BCI. One way to learn would be to read through some of the bibliography posted by Fabien, take a note of which things are often mentioned, and then google/read about them until you feel you have a basic understanding about them. At the same tim...
by jtlindgren
Fri Jan 18, 2013 3:50 pm
Forum: Driver development
Topic: Driver compilation
Replies: 4
Views: 5039

Re: Driver compilation

Hi Lorena, we're currently reworking the build system. The new system will allow much better Visual Studio 2010 support. We're almost done with it, but to be on the safe side, we won't include it in the next release (which is likely due next week). However, soon after the release, I will commit our ...
by jtlindgren
Fri Dec 28, 2012 8:34 am
Forum: Help for building the software
Topic: VS 2010 build problems
Replies: 3
Views: 3819

Re: VS 2010 build problems

Hi Ahmed, it could be that the VS100COMNTOOLS environment variable is not pointing to a location containing "vsvars32.bat". The variable should be created by Visual Studio install. You can check the var presence e.g. from control panel -> system and security -> system -> Advanced System Settings -> ...